Nätverksträff på News i Pattaya

Det var dags för vår tredje träff i Pattaya och denna gång hamnade vi på svenskägda News Steaks & Grill som ligger på vägen mot Jomtien. Tredje träffen och tredje svenska restaurangen. Planen är givetvis att fortsätta gynna svenska företagare i Thailand.

Vi beställda var och en för sig från menyn och jag tror alla var nöjda med maten. Vår reservation hade dock kommit bort men det ordnade sig.

Vi var 9 anmälda men blev 6. Några gamla ansikten, och några nya. En trevlig tillställning som gav mersmak. Diskussionerna hamnade i vanlig ordning mest om myndigheter, företagsformer, visum, och gemensamma utmaningar.  Planen är nu att upprepa detta på månadsbasis.

I förväg hade vi bestämt oss för att dra ner på ambitionerna och gå tillbaka till fokus, träffa andra företagare i Thailand. Det kändes som rätt drag. Eftersom vi var så få behövde vi inte anstränga oss för att få in alla i konversationen, eller ge alla en chans att prata med all. Detta är annars det fokus vi kommer ha framöver. Detta utesluter dock inte att vi har temakvällar och olika typer av seminarium. Detta kommer dock bli mer ett undantag än en regel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.